زیبایی و سلامت دندان‌ها با برترین روش‌های کامپوزیت

خدمات کامپوزیت دندان به دلیل قیمت مناسب و سریع نتیجه گرفتن، یکی از محبوب‌ترین خدمات در زمینه‌ی زیبایی دندانپزشکی است. در این روش از مواد ویژه‌ای استفاده می‌شود که می‌توانند به‌راحتی شکل و رنگ بگیرند. خانه دندانپزشکی با بهترین متخصصان دندانپزشکی آماده ارائه خدمات در این زمینه است.

خانه دندانپزشکی دیان با استفاده از فناوری پیشرفته‌ترین و جدیدترین انواع متریال‌های کامپوزیت دندان، به راحتی و با کمترین پیچیدگی، یک لبخند زیبا و طبیعی به شما هدیه می‌دهد. خدمات ما عبارتند از:

  • کامپوزیت برای ترمیم زیبایی
  • ترمیم کامپوزیتی دندان‌های شکسته یا پوسیده
  • ترمیم کامپوزیتی دندان‌
  • براشینگ کامپوزیتی دندان‌های شکننده و دارای شکاف

کامپوزیت مواد چسبنده‌ای است که پیوند قوی با مینا و عاج دندان ایجاد می‌کند و ترمیم دندان را ساده‌تر می‌کند. پرکننده‌ی کامپوزیت مخلوطی از مواد پلاستیکی و شیشه‌ای به‌علاوه رزین است که به ‌راحتی می‌توان آن را رنگ کرد تا شبیه دندان طبیعی شود. به دلیل ظاهر طبیعی و قیمت مقرون‌به‌صرفه‌تر، کامپوزیت به‌سرعت جای آمالگام نقره را برای ترمیم دندان گرفت. انواع مختلفی از ترکیبات کامپوزیتی وجود دارند که برای ترمیم و زیبایی دندان استفاده می‌شود. ترکیب نهایی کامپوزیت یک ترکیب خمیری‌شکل است که به‌راحتی وارد حفره‌ها و ناهمواری‌های دندان می‌شود و آن را پر می‌کند. این ترکیبات کاملا همرنگ دندان‌های طبیعی هستند و فاقد هرگونه ترکیب فلزی است.

دندانپزشک با استفاده از موادی خاص، یک دندان جدید برای شما می‌سازد. به همین خاطر دقت، مهارت و ظرافت کار دندانپزشک تأثیر بسیار زیادی در نتیجه نهایی کار دارد، بنابراین باید در انتخاب دندانپزشک برای انجام کامپوزیت، دقت زیادی داشته باشید. در خانه دندانپزشکی دیان بهترین متخصصین دندانپزشک آماده به ارائه خدمات در زمینه کامپوزیت‌ها هستند

کاربرد کامپوزیت:

کاربرد اصلی کامپوزیت، ترمیم دندان است. حفره‌های دندانی یکی از مشکلات بسیار رایج در دندان‌ها است که حفره‌های کوچکی هستند که در اثر پوسیدگی دندان به دلایل مختلف روی سطوح دندانی ایجادشده و ظاهر دندان‌ها را  نامرتب می‌کند. یکی از کاربردهای کامپوزیت دندان، پر کردن این حفره‌های دندانی است. مواد کامپوزیتی به‌راحتی می‌توانند وارد این حفره‌ها شوند و آنها را به‌خوبی پر کنند. دیگر کاربرد کامپوزیت، زیبایی لبخند و بهبود ظاهر دندان‌ها است. برای ترمیم دندان‌های شکسته یا دندان‌هایی که عاج آن‌ها دچار سایش‌شده‌است، از کامپوزیت‌ها استفاده می‌شود.

انواع کامپوزیت دندان

  • روکش‌های سرامیکی یا پرسلن: نوعی مواد سخت سرامیکی
  • رزین کامپوزیت‌ها (ذرات معدنی تغییرشکل‌یافته و با پایه پلیمرهای رزینی) که خود شامل:
    • ماکروفیل‌ها
    • میکروفیل‌ها
  • هیبریدها شامل:
  • نانو هیبریدها
    • میکرو هیبریدها
    • هیبریدهای معمولی
  • کامپوزیت ips.(دوام و استحکام بسیار بالاتر و جدیدتر)

دسته‌بندی دیگر، دسته‌بندی کامپوزیت‌ها بر اساس محل استفاده است. انواع کامپوزیت‌های خلفی، کامپوزیت‌های قدامی، ونیر کامپوزیت مایع و غیره در این دسته‌بندی قرار می‌گیرند. علاوه بر این، آنها را بر اساس برند سازنده هم دسته‌بندی می‌کنند. خانه دندانپزشکی دیان از شناخته‌شده‌ترین برندهای کامپوزیت استفاده میکند تا به بهترین نتایج برسید.

مراحل کامپوزیت:

برای انجام کامپوزیت دندان، دندان‌ها آماده می‌شوند و ممکن است نیاز به کشیدن دندان‌های معیوب، عصب کشی، پرکردن حفره‌ها و سفیدکردن دندان‌ها باشد. پس از آماده‌کردن دندان‌ها، رنگ کامپوزیت انتخاب می‌شود و بعد، کامپوزیت به‌صورت لایه‌لایه روی دندان‌ها قرار داده می‌شود و مراحل ترمیم انجام می‌شود. در پایان مراحل ترمیم، شکل دادن به دندان‌ها انجام می‌شود. تمام این مراحل برای انجام کامپوزیت در خانه دندانپزشکی دیان انجام می‌شود.

در کل این تکنیک یک روش درمانی و زیبایی برای افرادی است که مشکلاتی جزئی دارند. این افراد در کل از سلامت عمومی دهان و لثه برخوردارند و دندان‌های به‌شدت پوسیده، شکسته و خراب ندارند. عفونت لثه هم در کاندیداهای دریافت کامپوزیت نباید وجود داشته باشد. همانطور که گفتیم این روش برای ترمیم جزئی دندان مثل شکستگی‌های کوچک، برطرف‌کردن لکه و زرد شدن دندان، پرکردن دندان، کاهش فاصله بیین دندان‌ها، ترمیم ساییدگی دندان و مواردی از این دست انجام می‌شود. اگر هر یک از این شرایط را دارید، می‌توانید کاندیدای خوبی برای استفاده از این تکنیک باشید.

هرچند این روش می‌تواند برای بسیاری از افراد گزینه‌ای بسیار کارآمد و مناسب باشد، بااین‌حال برخی از افراد نمی‌توانند کاندیدای خوبی برای دریافت این روکش‌های دندانی باشند. کسانی که دندان‌های سالمی ندارند و یا با عفونت لثه و دندان درد درگیرند، نمی‌توانند از این روکش‌های رزینی استفاده کنند. در افرادی که مینای دندان آنها به میزان بسیار زیادی از بین رفته‌است هم نباید از کامپوزیت‌های دندانی استفاده کرد.

فواید و مزایای کامپوزیت دندان‌ها

روکش کامپوزیت می‌تواند ظاهری زیباتر و لبخندی بسیار جذاب‌تر به فرد بدهد. این تکنیک راحت‌ و در دسترس است و کارایی بسیار خوبی دارد. از آنجایی که پرکننده‌های کامپوزیتی از یک رزین با قابلیت قالب‌گیری راحت ساخته شده‌اند، می‌توانند محکم به دندان‌ها بچسبند و ساختاری سازگار و متناسب را با دندان‌ها ایجاد کند.

این لایه عایق بسیار خوبی روی دندان‌ها است. مزیت عمده کامپوزیت‌ها، همرنگ‌بودن آنها با دندان‌های طبیعی است. خصوصا استفاده از کامپوزیت دندان جلو می‌تواند برخی ظواهر آسیب‌دیده و قابل رویت مانند دندان‌های کج یا دندان‌های خرگوشی و نیش را بپوشاند. ترکیبات کامپوزیتی نسبت به متریال فلزی انعطاف‌پذیری بیشتری دارند و ازاین‌رو می‌توان از آنها برای انواع وسیع‌تری از ترمیم‌های دندانی استفاده کرد. ونیر کامپوزیت برای پرکردن حفره‌های ایجاد شده در دندان‌های بسیار حساس گزینه‌ای بسیار بهتر است.

معایب و عوارض کامپوزیت دندان

میزان معایب و حتی عوارض ناشی از کامپوزیت کردن دندان‌ها تا حدود زیادی به مراقبت‌های بعد از کامپوزیت بستگی دارد. برای مثال ریسک شکستن یا زرد شدن روکش‌های کامپوزیتی معمولا بیشتر است.

در بسیاری از مواقع روکش‌های کامپوزیتی موجب افزایش حساسیت دندان‌ها می‌شود و در نتیجه احتمال حساس‌شدن دندان، دندان‌درد و حساسیت و درد لثه‌ها را افزایش می‌دهد. ممکن است دردهای موقتی تا ادامه داشته باشد. خصوصا بعد از جویدن غذاهای سنگین یا خوردن غذاهایی که بیش از حد سرد و گرم هستند، این احتمال بیشتر است. حتی عمر کامپوزیت دندان‌های جلو تا میزان زیادی به این مراقبت‌ها بستگی دارد. خوردن چای و دیگر نوشیدنی‌های داغ این دندان‌ها را حساس‌تر و آسیب‌پذیرتر می‌کند.

اگر دندانپزشک مهارت کافی در انجام این تکنیک را نداشته باشد یا اینکه مینای دندان بیش‌از‌حد تراشیده شود یا اگر از متریال بی‌کیفیت استفاده شود، کامپوزیت دندان می‌تواند مضرات و عوارضی را به همراه داشته باشند. که برخی از آنها عبارت‌اند از:

  • پوسیدگی دندان‌ها
  • عفونت و حساسیت لثه
  • بوی بدن دهان
  • عدم یک‌دست شدن دندان‌ها
  • فاصله بین دندان‌ها
  • همرنگ نبودن دندان‌ها.

این نوع پوشش‌های دندانی وابسته به چندین عامل است که در زیر به آن‌ها اشاره شده است:

  1. نوع و جنس کامپوزیت مورد استفاده:
  2. تجربه و مهارت دندان‌پزشک:
  3. مراقبت‌های بعد از کامپوزیت

هزینه کامپوزیت‌ها بیشتر از پر کردن آمالگام (نقره‌ای رنگ) است و همیشه تحت پوشش طرح‌های بیمه نیستند. هیچ پرکردگی دندان برای همیشه باقی نمی‌ماند و مطالعات نشان‌ میدهد که پرکردگی‌های کامپوزیت ممکن است دوام کمتری نسبت به پرکردگی‌های آمالگام داشته باشند. اما پرکردگی‌های همرنگ دندان در حال حاضر به طور گسترده مورد استفاده قرار‌ میگیرند، زیرا برای بیمارانی که ظاهر طبیعی تری را ترجیح‌ میدهند، انتخاب خوبی هستند.

در نهایت باید گفت پیشگیری بهترین کار است. شما‌ میتوانید به طور چشمگیری خطر پوسیدگی و سایر بیماری‌های دندانی را به سادگی با موارد زیر کاهش دهید:

  • مسواک زدن دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید
  • نخ دندان کشیدن روزانه
  • خوردن یک رژیم غذایی متعادل
  • مراجعه منظم به دندانپزشک

در خانه دندانپزشکی دیان، دندانپزشکان ماهر و با تجربه در این حوزه به همراه استفاده از تجهیزات پیشرفته و مواد با کیفیت، به شما می‌توانند اطمینان دهنده‌ترین تجربه را در زمینه کامپوزیت دندان ارائه دهند.

جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید!

سوالات متداول

کامپوزیت دندان، یک ماده‌ی پرکننده است که از یک ترکیب پلیمری و ذرات معدنی تشکیل شده است و روی سطح دندان‌ها قرار می‌گیرد و با دقت، مهارت و ظرافت کار دندانپزشک، دندان‌ها را به شکلی زیبا و ماندگار ترمیم می‌کند.

کامپوزیت دندان، در مقایسه با سایر روش‌های ترمیم دندان، مزایای زیادی دارد. این ماده به دلیل ظاهر طبیعی، مقاومت بالا، قیمت مناسب و اعمال ساده بر روی دندان‌ها، جایگزینی مناسبی برای ترمیم مشکلات دندانی مانند شکستگی، حفره‌ها، لکه‌ها و فرسایش دندان‌هاست.

بله. کامپوزیت دندان، علاوه بر استفاده در ترمیم دندان‌های قدامی، برای ترمیم دندان‌های خلفی نیز مناسب است. این ماده با قابلیت‌های مقاومت و استحکام بالا به خوبی مناسب جایگزینی برای ترمیم دندان‌های خلفی است.

اگر شما هم مایل به انجام خدمات دندان هستید، می‌توانید با مرکز خانه دندانپزشکی دیان تماس بگیرید. ما با بهترین جراحان و تجهیزات پیشرفته، خدماتی با کیفیت و امن را به شما ارائه می‌دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت، می‌توانید با استفاده از اطلاعات تماس در همین صفحه با ما تماس بگیرید.

مشاوره رایگان

  • Date Format: YYYY slash MM slash DD